OKULUM TEMİZ BELGELENDİRMESİ ZİYARETÇİ BİLGİLENDİRME

Okulumuza ziyaret eden kişiler için gerekli uyarı ve önlemler aşağıda sunulmuştur.

KURULUŞ GİRİŞ TALİMATI

• Kuruluşumuz, Salgın hastalık döneminde giriş çıkışlar ile ilgili kısıtlamalara gitmiş olup, girişte görevli tarafından size bildirilen kurallara uyunuz.
  • Daha önce salgın hastalığa yakalanmış başka birisi ile temas kurmuş, kendinizde ateş,  öksürük, hapşuruk ve halsizlik gibi semptomları hissediyorsanız kuruluşa girmeyiniz ve en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz.
  • Ziyaret sebebinizi görevliye bildiriniz ve doğrudan içeri girmeye çalışmayınız.
  • Görevlinin ziyaret etmek istediğiniz kişi ile iletişime geçmesini ve kabul edilip edilmediğiniz ile ilgili size bilgi verilmesini bekleyiniz.
  • Kuruluşa ziyaretçi olarak kabul edilmemişseniz ısrarcı olmayınız ve diğer iletişim yollarını (telefon,sms vb) tercih ediniz.
  • Kuruluş giriş noktasında yoğunluğa neden şekilde bekleme yapmayınız.
  • Kuruluşa ziyaretçi olarak kabul edilmişseniz, görevlinin sizden doldurmanızı istediği belgeleri doldurunuz.
  • Kuruluşa girişten itibaren muhtelif noktalara tespit edilmiş el antiseptiklerini kullanınız.
  • Kuruluş içerisinde sadece girişte ziyaretçi görüşmeleri yapılmakta olup, kuruluş içerisinde diğer odalar (sınıf,ofis vb) ve birimlere girmeyiniz.
  • Kuruluşta ziyaretinizi mümkün olduğunca kısa tutunuz

Etiketler :okulum temiz,